Edelliset kisat Lieksassa pari viikkoa sitten ei mennyt hyvin. Se rata, jolla homma toimi tuli hylätyksi, hyväksytyillä radoilla paljon virheitä ja kyllästynyt koira. Tänään harkoissa Aihki oli kuitenkin valtavan innoissaan, vauhtia oli enemmän kuin tarpeeksi ja pyöritykset ja avoimet keppikulmat onnistuivat- Lopussa otin mutaman hypyn ja keppejä pallo kädessä: vauthia, tarkkuutta ja inota tuli vielä lisää.

Tokopuolella on harjoittelu ollut aika vähäistä. Seuraamista joskus ja joskus kaukokäskyjä, jotka useimmiten onnistuvat, mikä kuitenkaan ei todista osaamisesta. Noudossa ongelmana on varastaminen, lähtee täyttä laukkaa innoissaan heti kun kapula on maassa. Toisaalta kin sitä kieltää se palaa ja on yhtä innoissaan saadessaan noutokäskyn. Ei siis niinkuin joskus, kun se alkoi vastaavassa tilanteessa katsoa toisaalle eikä tehnyt enää mitään. Pikkuisen herkkäsieluinen.

Hakuharkat siirtyivät Romon laavulle ja Aihki oli aivan villissä. Ennätti varmaan juosta monta kilometriä jo ennen alueella saapumista. Maalinainen löytyi kyllä sitten ilman ongelmia.