Toista viikkoa kestäneen 30 asteen pakkasen jälkeen vähän lauhtui ja harrastettiin oikein koko päivä. Ensin olivat hukkaryhmän pikaiset valokuvauspäiväharkat, joissa tehtiin pieni etsintä  Aihki katosi samantien ja hetikohta kuului haukku Se on niin tosissaan etsinnässä, suorittamassa Tärkeäa Tehtävää pikkuisen tyhmän, täysin kyvyttömän ja armottoman hitaan emäntänsä kanssa.

Tokoryhmään mentiin suoraan hukkaharkoista. Teemana oli luoksetulo erilaisin harjoituksin: narunmitan päästä niin että ohjaaja läheti peruuttamaan, peruuttaminen koiran edestä käskien pysähtymään, koiran jättäminen istumaan niin, että ohjaaja pysähtyy vähän matkan päähän, lähtee uudestaan liikkeelle, pysähtyy taas, palaa vähän matkaa ja lopulta kutsuu koiran luokse, niin että piti tulla luokse matkalla maassa olleen lelun yli, matkan varrella istuvan toisen koiran ohi, lähtien toisen koiran vierestä eri suuntiin. Luoksetulon pysäytykset oikealta matkalta onnistuivat melko hyvin, yksi jopa lähes täydellisesti ilman pysäytyspalkkaa, seisomasta vierelle jatkaen.

Saman asian harjoittelu alkoi kyllä lopussa vähän hyydyttää Aihkia ja vauhti hidastua. Lopussa oli kilpailu, jossa koira piti saada pysähtymään ruutuun, mitä lähemmäs lähtöpaikkaa sen parempi. Aihki pysähtyi ensimmäiseen ruutuun ja voitti kisan :)

Harkoissa käy nuori uros, joka haukkuu, riehuu ja koko jana hyökkäilee muita uroksia kohti. Harjoiteltiin tämän uroksen vieressä ja vaikka uros riehui ja räyhäsi, Aihki teki omia harjoituksiaan koirasta vähääkään välittämättä. Sitä eivät koulutuskentällä todellakaan muut koirat kiinnosta.