Tänään tehtiin leikisti tokokoe "liikkeenohjaajan" avustuksella. Aihkilla oli kova into päällä. Seuraaminen meni vähän edistämiseksi ja perusasennot jäivät siinä tohkeissaolossa vinoiksi, mutta innokkuus korvatkoon ne puutteet. "Nollille" meni seisominen, nyt oli maahanmeno  niin kova sana, että putosi  seiso -käskyllä niiltä jaloiltaan. Noudossa vähän varasti, mutta kaukokäskyt teki kuin kone, silmiin tuijottaen ja nopeasti kuin bordercollie. Luoksetulossa lähti täyttä laukkaa ja käsimerkistä pysähtyi kuin seinään. Aivan ihmeellistä. Hyppy oli taas virheetön, minkähän ongelman se siihen taas kohta kehittelee. Maassa pysyi neljä minuuttia vaikka Nukka lähti vierestä emäntänsä luo.

Tänään oli siis tällä luonteeltaan ehdottomalla, jokotai -koiralla jokopäivä. Niitä siltä väliltä harkkoja ei oikein ole. Tekee joko hyvin innokkaasti tai sitten ei oikeastaan ollenkaan.

Lopuksi se sai leikkiä, eli laittaa nuoren orjattarensa Nukan järjestykseen (juoksee kiinni, kääntää selälleen kovasti äristen, Nukka nousee, kerjää uutta juoksua ja ärisemistä), mistä molemmat näyttävät nauttivan yhtä paljon, vaikka todennäköisesti eri syistä.