Harjoiteltiin ruutua pitkästä aikaa. Namikupilla meni paljon aikaa, kun namit olivat toisen koiran ohjaajan littamia. Pysähtyi hyvin namien syömisen jälkeen seisomaan ruutuun. Paikallaoloharjoituksessa kokeilin tulla juosten Aihkin takaa: ensimmäisellä kerralla lähti mukaan, toisella nousi seisomaan, kolmannella pysyi paikoillaan maassa.

Kotona harjoiteltu kaukokäskyjä ihan edestä. Seisomaaan nousemiset onnistuvat ilman liikkumista, samoin seisomasta istumaan ja maahan. Jatketaan edelleen aivan edestä harjoittelua, nami jokaisen vaihdon jälkeen. Jospa yrittäisi tehdä liikkeistä varmoja ennen välimatkan pidentämistä.

Liikkeestä maahanmenon harjoittelu siten, että nopeasta maahanmenosta lentää heti pallo on alkanut tuottaa tulosta. Aihki menee määhän ihan tavallisella äänellä sanotun käskyn jälkeen melkein niiltä jaloiltaan, kymmenen kertaa nopeammin kuin ennen. Jospa nyt tätäkään ei pilaisi hosumalla eteenpäin :)

Metallikapulaa ei vieläkään ota itse maasta. Kuljettaa jonkin matkaa kun kapulan houkuttelee suuhun, mutta yrittää tehdä sen niin, että hampaat eivät koskisi siihen...