Viime perjantaina hukkaharkoissa, kaksi maalimiestä ja normaali harjoituksen kulku. Alueella oli jo kuljettu moneen kertaan Aihkin vuoron tullessa ja se juoksi tarkistamassa vanhat jäljet ja piilot, tuli niiden jälkeen kutsusta luokse ja katosi sitten. Ei näy vilkkuvaloa, ei kuulu haukkua, kunnes taas jostain kaukaa... Ensimmäisen maalimiehen jälkeen etsintäalue oli koskematon ja Aihki katosi näkyvistä melkein heti ja aivan väärään suuntaan. Ei tullut kutsuista takaisin, joten etsintäpartio jäi paikoilleen - mitä se kannattaa rämpiä näkymättömän koiran perässä väärällä alueella. Yhtäkkiä taas kaukaa, siltä väärältä suunnalta alkoi kuulua tasainen haukku. Maalimies oli pineässä aivan väärälle alueella. Onneksi Aihki ei sellaisista ymmärrä mitään.

Sunnuntaina oltiin taas tauon jälkeen POKSin tokoharkoissa hallilla. Paikalla pysyi nätisti kun menin piiloon, tosin aika oli vain noin minuutin verran. Ympärillä oli kovasti hässäkkää, ryhmään kun on tullut uusia aloittelevia koiria, mutta Aihki ei touhusta häirntynyt. Seuraamisessa ohjaaja sai moitteita siitä, että palkkaa vinoja perusasentoja. Aihki oli koko tunnin innokas ja kontaktissa vaikka harjoitukset olivatkin aika tylsiä.

Myös keskiviikkona Kontiolahdessa Aihki tokoili hyvin innokkaasti, seurasi ilman palkkaa yhtään herpaantumatta pitkiä seurauksia nopein käännöksin koko ajan eri suuntiin. Liikkeestä maahanmenot se teki tosi nopeasti, jospa se nyt alkaisi vähitellen onnistua?

Tänään agilityssa. Radat olivat pelkkiä hyppyjä, putkia ja kepit, ja esteitä piti vähän väliä kiertaa takaa ja jatkaa matkaa aina vastakkaiseen suuntaan. Jokin outo kirkkaus oli ohjaajan päässä eivätkä radat unohtuneet puolivälissä. Kun ohjaaja on varma liikkeistään Aihki tekee täsmällistä ja ihan kohtalaisen nopeaa rataa. Tällä kertaa itsenäisillä radoilla otettiin lähinnä ensimmäisen esteen takanaistumisharjoituksia, on taas päässyt siinä kohtaa lipsumaan. Räyskä oli tällä kertaa vähän vähäisempää. Kepit vasemmalta onnistuivat toisella kerralla, tosin keppien loppupäässä kävi haistelemaan kättä että missäs ne namit viipyy.